Tussen Schoolse Opvang

Informatie_over_Mijn_TSO_voor_nieuwe_ouders_en_leelingen.pdf

Blijft uw kind altijd tijdens de lunchpauze op school of maar heel af en toe, dan heeft u een account nodig voor onze overblijfadministratie. Begin dit schooljaar zijn we met een nieuw systeem gestart. Vanaf maandag 20 augustus 2018 kunt u uw kind dan ook uitsluitend via Mijn TSO aanmelden voor het overblijven.

Wanneer u zich niet heeft geregistreerd, dan vragen we u dit in elk geval te doen. In de bijlage treft u de hiervoor benodigde informatie aan.

"Mijn TSO" zal ook de facturering via mail verzorgen. Facturen die wij verzenden kunt u altijd terug zien in uw ouderportal, onder ‘overzicht facturen’. Daar ziet u ook in een oogopslag welke facturen zijn betaald en welke nog open staan. Onder ‘documenten’ treft u het beleid aan van de Tussen Schoolse Opvang. Ook ziet u daar een handige hand-out hoe u van Mijn TSO een app op uw telefoon kunt maken. Zo is aan- en afmelden heel eenvoudig geworden.

Voor vragen of begeleiding bij registratie kunt u op school terecht bij de concierge of directie.